Followers

Friday, March 23, 2012

kek Tiramisu yg sedap....

Assalamualaikum...

Wah2 mesti ramai yang baru balik dr sopin td kan....almaklum ler rehat panjang hari jumaat kan... hehe...apatah lagi baru dapat gaji tuk orang gomen kemarin kan kan...hehe...akak tak sopin pun... tak kemana pun tadi...balik umah jer... balik makan kat umah ngan anak... Adam sekolah petang masuk kul 2.30 petang... so masuk ler ofis terusss....macam tu ler kitaran hidup akak tiap2 minggu... balik umah time rehat dan antar anak sekolah...

haha... akak nak citer pasal kek Tiramisu sedap yang akak order dr kawan tempat keja akak ni...kemarin akak order nyer....punya ler sedap sangat.... 1st time cuba order dari kawan akak tu...sebelum ni order kek coklat untuk besday anak2 jer... kali ni saja jer akak yong terasa nak makan tiramisu pulak.... memang sedap sangat... anak akak Arfan siap kata kek besday dia.... hehe..tu la kan anak2 tengok kek jer ingat kek besday...siap suh letak lilin lagi...anak oiii lambat lagi besday bulan sepuluh la...heheee



kalau sejuk lagi sedap makan kek ni..nyummmyyy...:)


Posing dgn kek dulu sebelum potong yer dikkkk....;)

17 comments:

  1. aduhai tengok krim tu mewahnyer tiramisu mmg sedap!!!

    ReplyDelete
  2. sedapnye..baru tgk..belum lg rase..confirm tip top rasenye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedappp sgt...akak kasi 4.99 star..hehe..

      Delete
  3. cheqna memang tak leh makan kek2 ni
    kek pisang tak pe=)

    ReplyDelete
  4. kalau jumpa kek,lupa pantang larang hehe...

    ReplyDelete
  5. amboi kak memon yang tak pregnant pun boleh terliur, tedapnya. sampai hati makan sorang-sorang ye.

    ReplyDelete
  6. Bukan budak je yg suka, asal tiramisu je semua org suka. Tapi mewah betul krim tu.....huhu...mewah ler berat bdn nanti.

    ReplyDelete
  7. sampai ngiler liat kuenya bu..he he

    ReplyDelete
  8. huwaaaaa
    sedapp nyeee normiiiii
    paling best lahhhh .. ;) mantopsss dik ;)
    akak dan anak2 punn suke tau !!

    ReplyDelete
  9. Aduh... nomie kakak tengok pun nampak sedapnya.
    Adik mesti ingat birthday dia
    Tak pe birthday adik order lagi ye:)

    ReplyDelete
  10. fuh kak...terbayang2 ni rase kat tekak ni..betul ckp akak, sejuk2 kan dulu baru mkn kan lagi best....try gugel resepi mcm senang nak buat kan kak....rajin tak rajin jek nak buat heehehehe.....

    ReplyDelete
  11. huwaaaaa!! nangis tgk kek tu....

    terliur tau!!

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. cedappp woooo...
      alamak laksa dah abis...hehe..nnt wat lg yer...:)

      Delete
  13. thanks for visit my blog ;)

    wahhhh. sedappppppp :D

    ReplyDelete
  14. salam. wahhh. sedapnye! kak. boleh saye tao akak order ni ngan sape n area mane? sbb sy tgh survey kek tiramisu yg sedap untuk special day. kalau area kl boleh la saye order nnt. please email saye ye kak, lornaveza@gmail.com. thanks so much.:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails