Followers

Tuesday, February 28, 2012

WW: Apa korang rasa....




Apa korang rasa bila tengok video ni?????...

27 comments:

  1. mmg kejam sgt2... smpai mcm tu dia buat..nk tgk x sampai hati

    ReplyDelete
    Replies
    1. kejamkejamkejam...ingat anak patung ke??? gerammmnih...

      Delete
  2. alahai..tak leh view pulak kat opis-kena blocked. Ni kes kat taska tu ke kak? Anne da tgk kt FB pagi tadi. Geram betul..
    Takut nak antar baby ke nursery :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la anne kes baby kena bedung tu... gerrammmm tgk tau...sian kat baby2 tu...isk2...Grrrrrr

      Delete
  3. KHal begini kena report. Berbedung tapi ditelangkupkan. Itu yg diplaster mulut apasal? Allah.... tak boleh terimalah kakak tengok macam ini... geraaammmm:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak...kat mn tak pasti ni... tu la yg saya terkejut sgt siap tampal mulut lg...ya Allah sanggup diaorg buat mcm tu...:(

      Delete
  4. me too.. x leh view..slow sgt internet nih..

    nway, salam kenal~

    ReplyDelete
  5. salam kenal;
    tak tahu nak cakap,marah ada gerampun ada!!.

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak sama jugak dik... tgk terus naik gerammmm sgtttt...

      Delete
  6. tak leh nak tengok kena block!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu... klu posh dpt tgk mesti gerammmmmm punya...:(

      Delete
  7. Cuba orang yang melakukan itu dibedung dan diplaster mulutnya, baru dia tahu apa rasanya! :(

    ReplyDelete
  8. tunggu bile ade org buat gitu kat anak dia..xde simpati ke..ya allah..

    ReplyDelete
  9. kecoh kes ni kan kak....akhirnye dpt tau kisah sebenar...kes sabotaj rupenyer....mcm2 hal dunia ni, anak org lain yg jadi mangse....

    ReplyDelete
  10. err , tak sanggup nk tgk smpai abs ,
    kesian la .,
    tak patut dea buat mcm tu

    ReplyDelete
  11. adehh akak ada tgk kat FB kawan akak dik
    geram bila tang salotip mulut tuu
    buatnye budak tu lemas macam mana ??

    kalau akak jumpe taska nie
    akak seyes cakap aku terajang tuan punye taska nie .. haaaaaaaa amikk ilang sopan akak huhuhu

    ReplyDelete
  12. memang sgt geram. kurang ajo betul tuan punya taska nie. duit ambik tapi amanah tak dijaga. memang patut kena lempang sedas sorang nih...grrrr

    ReplyDelete
  13. kejamnya..kesian sangat kat baby2 tu..huhu

    ReplyDelete
  14. walau pun ini kes kena aniaya tp tuan taska tu mesti jugak bertanggungjawab pasal kes ni... kes pekerja buat perangai pun satu hal... mesti ada yg tak kena kan...hanya tuhan saja yg tahu...moga tak der lg kes mcm ni... moga jd iktibar pd semua...sian pada budak yg tak berdosa tu...

    ReplyDelete
  15. rasa marah kak..nasib baik anak2 Alin mak jaga...mudah-mudahan Allah beri kesihatan yg baik buat mak. Bukan niat dihati untuk menyusahkan mak...tapi dari melihat sebegitukan..

    ReplyDelete
  16. tetiba azie rasa macam dah kawen nanti nak jadi suri rumah tangga ja :P
    jaga anak sendiri..susah nak percaya orang kan..huhu

    ReplyDelete
  17. lia mula2 tgk video ni kat fb ada kawan share...mmg t'kejut n sedih sgt2..masa tu la baru rasa mgkn btl keputusan lia nak dok umah je x yah keje n jaga anak2 (sblm ni selalu rasa mcm nak pi keje jer..heheee ) sungguh x berhati perut sapa yg buat ni...x blh nak guna alasan sabotaj kat majikan...klu marah kat majikan bungkus lah majikan tu bukan anak2 yg x berdosa ni..apa salah mereka????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu lia.. Sian anak2 x berdosa tu.. Sedih mak ayah tgk..

      Delete
  18. cian nye baby tuh kena ttup mulut and badan balut cmtu...mesti lemas

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails