Followers

Thursday, February 23, 2012

sebab tu rasa lain... rupa2nyaaaaa....Alhamdulillah...

Assalamualaikum...

Sebab tu rasa lain macam jer ....sebabnyaaaa


1) period tak datang nak masuk 2 bulan dah....jeng jeng jeng...


2) berat bertambah....timbang naik sekilo...huahua...


3) kuat makan...asyik fikir makan jer...pagi jer mesti pedih perut minta makan... terus ingat nasi lemak...lapor..


4) perut makin muncit... sebelum ni tak ler muncit sgt...ye ke tew...kihkih...bukti nyer pakai seluar jeans pun rasa ketat jer...


5) pagi2 dalam 2 minggu ni nak meloya jer tekak ni... nak muntah2 pun ada....klu masuk bilik air automatik menjadi simtom morning sickness....


haha... dah agak dahhhhh....


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

masa nak buat test kat umah berdebar2 jer....hehe...Alhamdulillah...

27 comments:

  1. alhamdullilah ...tumpang gembira...tahniah!!!...ramai blogger yg pregnan ni...bessnyer..take care taw

    ReplyDelete
  2. tahniah2...masuk akak dah 3 org blogger yg saya folo pegnen..wlaupun pegnen yg ke3 still debor gak kan??..tunggu sy plak ehh..hehehe

    ReplyDelete
  3. salam Nomi.TAHNIAH..harap2 yg ni baby gurl lak ya.Jg kesihatan okey.

    ReplyDelete
  4. Tahniah ..tumpang gembira mendengarnya...Take care :)

    ReplyDelete
  5. loor dikk dah 2 bulan x peyod ekeke
    kalau akak sure dah tuu ngandung ;)
    kita dpt rasakan sendiri kan ..

    TAHNIAH DEAR .. take care ..
    syukurrr bertambah ummat ;)

    ReplyDelete
  6. syukur Alhamdulillah. tahniah, tambah lagi satu . take care ye

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah n tahniah kak....sama lah kita nampaknya...masa awal2 mengandung aritu lia pun asyik t'ingat kat nasi lemak jer...heheeee... sebaya lah anak kita kali ni..

    take care kak!

    ReplyDelete
  8. yeay nak dpt baby...sukeeee

    tahniah kak...

    ReplyDelete
  9. bestnyer...Alhamdullilah....take care sis

    ReplyDelete
  10. terima kasih semua atas ucapan kalian untuk akak...
    moga semuanya baik2 ajer...aminnn...

    ReplyDelete
  11. tahniah... tambah lagi!! Alhamdulillah..moga rezeki saya lak pas ni...

    ReplyDelete
  12. bestnye Kak normi....ALin doakan dpt gugurl plak ek..

    ReplyDelete
  13. tahniah kak normi :)

    nt saya balik kg, nak singgah umah kak normi la :)

    jenguk apan dgn abg dan adik dier dlm perut ihikkksss ;p

    semoga kak normi baik2 saje :)

    ReplyDelete
  14. salam,

    tahniah..semoga dapat girl pulak :)

    ReplyDelete
  15. Alhamdullillah.. moga selamat hingga melahirkan.. :)

    ReplyDelete
  16. Tahniah Kak!! Anne tumpang hepi:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...saya tumpang hepi kak...
      akak jaga diri bebaik tau...
      tak sabar nak tgk anak buah saya yg baru ni...

      Delete
  17. ALHAMDULILLAH....

    kabar berita yg bukan akak jek tunggu2...lieya pun tunggu same tauuu...he he he

    tahniah kak...harap2 kali ni gugurl plak kak yeak...boleh sopim baju pink ngan reben2 comey heheheeh...jage diri kak, jgn lupe mkn vitamin yeak kak..semoga sume dipermudahkan insyaallah....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails