Followers

Tuesday, September 13, 2011

hujan rahmat....

Assalamulaikummm....

Dah hari rabu ye kiter minggu ni... kejap jer masa berlalu... pantas jam berputar... blog pun dah beberapa hari tak update... malas campur tak der idea nak corat-coret kat sini... apasal pun tak tahu.... suka pegi jalan2 ke blog kawan jer 2 3 hari ni.... baca cerita raya... seronokkan dapat tgk foto2 raya geng blogger... semuanya meriah belaka....hehe...
Masa buat n3 ni hujan lebat melanda bumi PSP... tempat korang hujan tak???
awal tu nampak mcm elok jer cuaca... tiba2 hujan lebat turun ya amat....
dah ler time makan tengah hari pulak tu.... mcm ne la nak keluar lunch yer nanti....
saya lak mcm biasa time lunch ni nak pegi amik Adam untuk hantar ke sekolah.... hehe...
terpaksa la basah2 nanti... belengas abis baju... hujan macam ni pakai payung pun tak jadik punya nanti....
mcm tak pakai payung le nampaknya nanti.... terpaksa la tggu kejap kot2 hujan berhenti...
sambil2 tu hati berdoa agar hujan reda......

gambar ni di ambik dari tingkap bilik opisss...

see nampak my car oren tu..hihi.. sajer jaaaa...
nampak tak hujan sedang turun tu... siann my car oren sejukkk...

*** kesian kawan2 kita yang sedang menghadapi banjir sekarang ni... kita doakan semoga kejadian ini tidak berlarutan... amin...****

8 comments:

  1. hujan saja tak pe kan??
    asal jangan banjir..
    takut..!

    ReplyDelete
  2. ujan rahmat tuk hilangkan jerebu yang makin teruk tu

    ReplyDelete
  3. kat opis ai baru lepas ujan...

    skang ni tak sajak utk basuh kete

    biar aje kete dimandikan dengan ujan

    sejuk sikit

    hehehe

    ReplyDelete
  4. duk dalam rumah...rahmat
    duk luar rumah....lagi rahmat...

    basah kuyup...:)

    ReplyDelete
  5. sekrang mmg cuace hujan jek kak...kat putrjaaya ni mule2 jerebu, pastu dah 2 ari ni ujan jek.....sian kan yg mane banjir tu ...kat perlis tak silap kan...sian dieorg.....

    ReplyDelete
  6. samalah hujan jugak ni.. sejuk kemain

    ReplyDelete
  7. kat sini dah lama x hujan dikk .. risau gak sbb dah dekat2 nak musim tengkujuh nie kan ..

    kita doakan mereka semua di lindungi allah .. aminnn

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails