Followers

Wednesday, September 3, 2014

Random Photos....

Assalamualaikum....

Salam Khamis.... 
Hari ni akak nak buat random photos
Sebenarnya banyak gambar yang terperap dalam henfon... malas nak cerita kat blog.... 
masih lagi mood kemalasan menyelubungi diri akak ni.... 
sampai bila pun tak tau la.... 
so hari ni biar la akak buat cerita sekali harung tempek kat blog.... 
 hahaaa...bole la gitu kan.....:p



 * Ronda sopin komplek tak sah la ronda tengok show car.... angan2 nak beli kereta la tu....:p
tengok lah aksi Allyssa dan Arfan bergambar ngan kereta... suka sangat berdua ni posing kat show car gini.... macam2 gaya ada....





* Time ni pulak lepak tepi pantai... selalu dah kesini... 
2 kali seminggu mesti sampai.... macam biasa la aktiviti baling2 batu ke laut.... 
gigih himpun batu dan masing2 baling...
ikut siapa baling paling jauh akan lompat seronok... kira menang la tu...
tentu la Allyssa yang kalah kan.... tangan ketot nak baling....hihiii... 
akak layan jer la.... 






* Makan2 di puncak mutiara cafe.... 
Adam, Arfan dan Allyssa belanja mama dan Abah.... 
guna duit raya masing2 ok.... 
campur sorang sikit....heheee.... 
 Suka mama dan abah dapat makan free malam tu....:p
 




* Ronda sopin komplek lagi.... 
sambil main2 kat tempat game.... 
suka sangat si Allyssa tu.... 
sampai tak mo balik.... hehe
 



* Lepak lagi tepi pantai... kali ni main pasir pulak... 
Arfan jer yang mandi...
 Allyssa tengok jer.... 

 







* Gambar last akak tempek gambar makanan.... 
lontong tu masak sebab teringin nak makan... 
makan kat jamuan raya tak puas... 
so akak repeat masak sendiri kat rumah... 
1st trail tu.... nasib baik menjadi jugak.... hihiii



* Kueteaw kungfu... 
menu kegemaran suami akak.... 
kalau dah tak lalu nasi menu ni la selalu suami akak minta.... 
layan jer la....




Note: Rasa macam pelik jer kisah random photos akak ni.... biar je la...layannn....byebye...

5 comments:

  1. mcm2 xtvt...
    paling syok rakam moment si comel ni

    ReplyDelete
  2. wah rajin gi pantai ye.. seronok... :)

    ReplyDelete
  3. bestnye gie pantai...falsya nak tunggu qisya boleh jalan baru leh gie..hehehe..

    akak sedapnye lontong..

    ReplyDelete
  4. Random sgt. Hehe. Salam kenal. :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails