Followers

Tuesday, September 30, 2014

RaBu TanPa KaTa : Gambar Makanan

Assalamualikummm...

Sebab tak mo berkata2 so moh le kita tengok gambar makanan....hihiii...ada yg terliur ke???....

 mee kuah @ mee bandung... feveret suami akak....


koew teaw goreng...
my feveret sangat2 kes x lalu nak makan nasi akak mesti cari koew teaw goreng....:p


Karipap roti berintikan telur hancus.... feveret anak2 akak.... tak cukup kalau buat 10 keping roti gardenia....hehee


Puding Roti... kes lebihan roti buat karipap roti so jadik le puding roti kukus.... feveret mama lagi.. 



Ini adalah rupa Char koew teaw anak2 akak.... tak mo sayur segala dan kurang pedas...hahaa


 Ayam goreng rangup berbijan.... menu feveret sekeluarga...ratah jer cicah sos cili...sedapppp



Note : tak lama dah kita nak sambut Raya AidilAdha... weekend ni....yehaaaa...balik kampung...:)

6 comments:

  1. akakkk..smp hati,...okayh tau dh nak makan ape lunch kang..hehe..

    ReplyDelete
  2. gupl! gulp! telan ailiyo lieya bergelen2 ni kak....almaklum laa puase2 tgk pic mknn sedap2 nieheheheeheh...

    ReplyDelete
  3. waa mai sini tetiba terliur nengok puding tu tau....nak try gak la karipap roti tu...menarik sangat tuh...

    ReplyDelete
  4. Aduhai, dua yang di atas tu memang buat terliur. Tetiba teringat kuey teow kat restoran Jom Bali...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails