Followers

Tuesday, April 15, 2014

WW... nak jugak try kennn...

Assalamualaikum...

Kes nak tiru jugak kennn....hihiii...Bawal kanggarooo jer tuuuu.... layan jer laaaa kennn....



masuk jer ofis  akak kena buat toturial kat member ofis tadi.... heheee...nasib baik mudah....

21 comments:

  1. santik2..kemas jer kan kak..nnt falsy ank cube gak la..hehehe

    ReplyDelete
  2. terbaekkk..fenomena bawal paridah akan bermula..heheh

    ReplyDelete
  3. cantik sangat..
    tp sha buat x jadi..
    ase berketul2 tudung jadinye.. huhu
    ajar lah cara nak buat..

    ReplyDelete
  4. cun...!! senang nak buat... sekarang ngah fenomena tu..tetibe rasa nak korek2 balik tudung bawal lama2...nak buat macam ni...jimaaaattt... :)

    ReplyDelete
  5. dah glemer dah style ni.. sy pun dah terjebak...hehe

    ReplyDelete
  6. wah ..tantek sgt..terai buat lom jadi lagi..maybe sbb tak pakai kerongsang besau kot .

    ReplyDelete
  7. lawa...janji tutup auratkan...janji pandai gayakan...baru glam hehe

    ReplyDelete
  8. anis pon dh try buat mcmnie.. senang dan jimat.. :)

    ReplyDelete
  9. nice :) sy pakai bawal kanggaroo main sarung je. xtau lak boleh buat camni. hehe

    ReplyDelete
  10. nak try buat jugak camni tapi nak kena beli brooch dlu...hehe

    ReplyDelete
  11. trending ni skrg tudung bawal style camni :P

    ReplyDelete
  12. femes skrang fesyen ni kan kak...heheh bagus2...lagi cantik ...labuh plak tu...yg penting murah jek tak yah mahal2 perabis duit heheheeheheh

    ReplyDelete
  13. Akk..wat la tutorial dlm blog akk.. sy xreti nak wat..xjadi. hahaha

    ReplyDelete
  14. Wuuuu lawa akak gayakan bawal kangaroo tu! >.< Saya ada jual bawal kangaroo pelbagai warna. Semua ready stock tau. Visit bblog saya untuk katalog. Murah murah je kak oii :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails