Followers

Friday, March 23, 2018

Ais kepal Choco Lava..

Assalamualaikum...

Tik tok tik tok dah pun penghujung Mac 2018... 
apahal ni blog x terupdate pun... 
tuan blog busy sangat ke??... hahaa... 
Tuan blog malas sebenarnya... 
x der cerita menarik pun...
biarlah tuan blog dok diam2... 
haha

hari ni just nk up gambar ais kepal yg famous di tempat kerja akak..
student yang jual...
resepi buatan sendiri...
memang terbaik..
RM3.00 jer..
manis melekat rasanya...
 Nyummm...

 

Ais kepal Choco Lava..


Ok bye...
itu je nak cerita..
:)





6 comments:

  1. Viral kan sekarang ais kepal ni..... tak pernah try lagi. Macam ABC kotkan...

    ReplyDelete
  2. Salam owner blog Adar Nadzmie. Mohon update blog list Adar Nadzmie dengan blog Rahsia Melancong. Saya sudah update blog list blog saya dengan blog Adar Nadzmie yang suka makan ais kepal. :D

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. akakkkkkk...saya pun baru update blog ni...jom kak, kita beramai2 kembali memeriahkan blog...hehe...

    ReplyDelete
  5. saya dah jadi blog suam2 kuku kak... haha..lama tenggelam dr muncul. sedap ais kepal tu kak, murah plak tu..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails