Followers

Friday, March 23, 2018

Ais kepal Choco Lava..

Assalamualaikum...

Tik tok tik tok dah pun penghujung Mac 2018... 
apahal ni blog x terupdate pun... 
tuan blog busy sangat ke??... hahaa... 
Tuan blog malas sebenarnya... 
x der cerita menarik pun...
biarlah tuan blog dok diam2... 
haha

hari ni just nk up gambar ais kepal yg famous di tempat kerja akak..
student yang jual...
resepi buatan sendiri...
memang terbaik..
RM3.00 jer..
manis melekat rasanya...
 Nyummm...

 

Ais kepal Choco Lava..


Ok bye...
itu je nak cerita..
:)





9 comments:

  1. Viral kan sekarang ais kepal ni..... tak pernah try lagi. Macam ABC kotkan...

    ReplyDelete
  2. Salam owner blog Adar Nadzmie. Mohon update blog list Adar Nadzmie dengan blog Rahsia Melancong. Saya sudah update blog list blog saya dengan blog Adar Nadzmie yang suka makan ais kepal. :D

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. akakkkkkk...saya pun baru update blog ni...jom kak, kita beramai2 kembali memeriahkan blog...hehe...

    ReplyDelete
  5. saya dah jadi blog suam2 kuku kak... haha..lama tenggelam dr muncul. sedap ais kepal tu kak, murah plak tu..

    ReplyDelete

  6. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails