Followers

Wednesday, April 9, 2014

minggu exam...

Assalamualaikum....

Sekarang ni kt poli akak kerja tengah minggu exam... 3 minggu jugak la.... macam biasa tugas akak kena menjadi pengawas exam... kalau ikut tu tak la kena bertugas tapi disebabkan pengawas exam tak mencukupi so kena la jugak bertugas awas mengawas ni.... macam-macam cerita ada time menawas exam ni...ada cerita lucu dan ada cerita serius...hehe... suka tengok muka student time jawab exam...muka serius jer.... nak pandang kiri kanan kena jeling ngan pengawas...hahaaaa....jadi pengawas ni kena muka pun jadi serius jugak.... kena ronda2 perhati student takut tiru meniru berlaku... alhamdulillah sepanjang jadi pengawas exam ni tak der lagi la kes kena tangkap atas cubaan meniru ke apa....

Sebelum mula mengawas tu ambik gambar dulu...buat kenang-kenangan katanya.... heheee....sabo je la...




kusyuk jer menjawab....gud luck... :)
Sebelum tu acara wajib adalah ambik gambar sendiri....:(

14 comments:

  1. lecturer poli ke kak nomi? heheh.. tringat waktu exam dulu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak der la...akak staff jer kat poli...hihi

      Delete
  2. Pernah jugak kena jaga exam... mengantuknya ya rabbi!

    ReplyDelete
  3. Tetibe falsya lak nebes..phobia betul dgr ayat exam..hehe

    ReplyDelete
  4. amboi kak sempat berselfie...kang student tiru buku kang hahahahahaha....

    kak, tgk pic exam ni terus teringat zaman study uitm dulu....rindu betul musim exam...rindu betul study week die....aduh akak ni, tetibe lieya rindu zaman belajar dulu....

    ReplyDelete
  5. gudluck ;)
    zaman sha study dah berlalu..
    xmo dah ambik..hehe

    ReplyDelete
  6. Kakak bayangkan nomi serius masa mengawasi mereka yg periksa..
    Stress tu yg menjawab jangan tak tahu:)

    ReplyDelete
  7. khusyuk dorang kak sampai tangkap gambo pon tak pandang. hehe

    ReplyDelete
  8. wah seronoknya jdi pengawas peperiksaan ni

    ReplyDelete
  9. Good luck...
    selamat menjalankan tugas...
    Salam ziarah dipagi Jumaat..

    ReplyDelete
  10. Semua student muka serius..mk jawab exam katakan.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails