Followers

Monday, February 10, 2014

bowling day...

Asalmuaalikum...

Hari tu ada update akak main lawan bola jaring... hari ni nak update akak lawan bowling pulak.... minggu lepas hari khamis kami ada pertandingan bowling lawan antara jabatan di ofis akak.... kira ni game kedua la yang akak sertai untuk pertandingan piala mahabbah PSP.... kalau ikut tu banyak juga permainan yang di pertandingkan spt Bola jaring, bola tampar, badminton, futsal dan bowling... akak sempat sertai 2 jer... yang lain tak mo penat dan badan dah tak larat....huhuuuu.... masuk ni pun kena paksa jer.... mana nak reti main bowling gini... lama dah tak main dan practise.... tiba di bowling centre terus baling2 jer bola tu.... nasib baik tak jadi juara.... bukan juara yang paling banyak jatuhan pinnya...nasib baik bukan jugak juara longkang...heheeeee....

Apa-apapun akak tersangat la enjoy hari tu..... main suka2 je pun.... lagipun dapat jugak hilangkan stress bekerja.... sambil2 tu dapat la kami mengeratkan hubungan sesama staff....

moh layan gambar2 akak yang tersangat la tak der gaya main bowling ni....muahahaaaa....

apapun sebelum sesi baling membaling mohh kite bergambar dulu... group akak....:)

giliran akak ni.... nerves gila time ni.... tgk orang sebelah baling dulu...hihiii

ceahhh...gaya apa ni.... kihkihhhh


round kedua.... pin tak jatuh abisss daaaaa...:(
apapun sblm baling kita pose sedassss.... hihiii....


result kami... boleh la... bukannyer reti sangat mainnya....



meriah kami semua hari tu..... menang sorakkkkk....





macam nak main je lagi bila tengok balik gambar2 ni semua.... tengokla bila time cuti2 boleh ajak anak2 main.... dah cukup satu kumpulan 5 orang.... akak, hubby, adam, arfan dan allyssa... macam mana ok tak???.....hahaaa


11 comments:

  1. dah lama xmain bowling...huhuhu
    aktiviti sihat..good job

    ReplyDelete
  2. syoknyer dapat main bowling ni..

    ReplyDelete
  3. salam. huhu tak reti main boling :D

    ReplyDelete
  4. Ofis kakcik pun nak buat pertandingan bowling tapi masa tu kakcik mesti tak boleh nak main sebab tangan nak kena operet...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa...cian kakchik....tak pe baik tgn tu nnt ajak anak2 main ye...:)

      Delete
  5. wow not bad gak result akak...tgk dari cara balingan tu nampak gak pro tu kak...cayalah kak...kalo lieya ni mmg asik masuk longkang je kakakaakaka

    amboi kak siap pakai baju merah....ong kuat tu kak....heheeheh...lieya pun suke main boling ni kak..dah lame tak ajak hubby gi main...dulu rajin pergi.....tgk le kang free leh pergi...tgk pic akak ni gian plak nak melontar bola masuk longkang kahkahkahkah....

    ReplyDelete
  6. main boling sesama colleague ni, yg paling best nya rapatkan ukhwah..
    bola boling masuk longkang pun takpe...boleh gelak ramai2..hahaha

    ReplyDelete
  7. bestnya!!! dah lama x main bowling...

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer…

    ReplyDelete
  9. Kemain semangat dia...lizz dah lama x berbowling..sekali sekala aktiviti gini seronokkan...

    ReplyDelete
  10. Saya ni kalau main bowling memang ke longkang je la jawabnya. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails