Followers

Sunday, January 15, 2012

mood tengelam timbul...

Assalamualaikum...

Salam monday blues buat korang semua... akak memang x der mood hari ni... ni belum makan pagi lagi.. geng makan pagi kat kantin cuti hari ni... malas nak pegi kantin sorang2...dasar pemalas kan......nak makan pun malas yer... nasib baik dari rumah tadi dah minum milo..tu pun share ngan hubby akak sorang separuh... masih tahan lagi la perut ni... apapun akak dah telan benda alah ni... hahhhh.. kenyang ke benda alah ni...... apa saja lah labuuuu...huahua
kunyah ini dulu sebelum makan...

p/s : Sedih akak sebab abah akak kena masuk hospital kemarin sebab kaki sakit... sejak balik dari mekah abah sakit kaki... dah bermacam berubat tapi tak sembuh jugak... akak balik tengok abah kemarin... kasihan abah akak....mak temankan abah di hospital....ingat nak balik balik lagi cuti raya cina minggu depan...
Semoga Abah sihat dan pulih seperti sedia kala...amin....

17 comments:

  1. amin..
    insyaallah abah akan cepat sembuh =)

    ReplyDelete
  2. mmg kadang kalau tak dak geng..malas nak mkn sorang2...moga ayahnya cepat baik...

    ReplyDelete
  3. rumah baru cerialah kaler ni

    moga abah ko cepat sembuh ye dik, belikan viatril, beli kat pharmacy memang mahal sikit tapi berkesan. bukan ubat dia supplement dulu suami cik ina sakit bahagian kaki gak, kawan cik ina pun sama, lepas makan viatril, insyaAllah okey.

    ReplyDelete
  4. semoga abah akak cepat semboh ..tumpang berdukacita :( byk2 doa kak normi :(

    ReplyDelete
  5. huhuhu same ngan akak ..
    mood ari nie lain macam sbb kerja banyak normi huhuh

    semoga ayah normi cepat2 sembuh .. kalau akak pun risau .. sabar ye dik

    ReplyDelete
  6. patut lah rasa tak keruan....
    hopefully abah u cepat2 lah sembuh...
    mau tak risau kan....

    ReplyDelete
  7. semoga ayahanda sis cepat sembuh..

    ReplyDelete
  8. semoga abah akak cepat sembuh dah sihat seperti sebelum ni...

    ReplyDelete
  9. Hati tambah tak tenang bila kerja teringat abah yg tak sihat. Tak apa cuti CNY ini baliklah nomi...

    ReplyDelete
  10. terima kasih atas doa kalian untuk abah akak...

    ReplyDelete
  11. semoga abah akak cepat sembuh. kasik dia makan vitamin C tu ye ^_^

    ReplyDelete
  12. semoga abah akak cepat sembuh..ramai yang doakan ne..

    ReplyDelete
  13. semoga abah Cikgu sihat kembali. Amin.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails