Followers

Thursday, August 4, 2011

jualan Raya mula dahhhh...

Assalamulaikummm...

Alhamdulillah... dah hari ke 4 kita semua berpuasa kan...alamakkk lambat lagi kan nak RAYA... hehe... saja jer saya dok ngarut pasal raya... baru posa 4 hari dah cakap pasal raya... kuikui... tadi waktu rehat pegi teman kawan ofis nak beli dapur gas baru... ala dapur yang 2 tungku tu.... dapur dia rosak...hehe..rosak time posa kena la beli baru kan... nanti nak masak ngan apa kan... tengok kat paper hari ni ada offer dapur gas kat court mammoth(Jaya Jusco) ... so terjah la kami ke sana... sampai jer Jaya Jusco tu ya ampunnn dah ada offer sana sini... kasut, baju, beg tangan, tudung,langsir dan macam2 lagi lah... Si court Mammoth pun ada jugakkk offernyaaa... wajib tiap2 tahun kan... dengan tema "Mega Raya Sales - Hot Spot".... ada sapa2 yang pegi sopin perabut baru di sana...hehe... sambil tunggu kawan pilih dapur sempat lagi snap2 kat dalam court tu... dah tak der koje la tuuuu...hehe.. layan jer la mata u all...



9 comments:

  1. pening ngan sale sana sini...kalau ikutkan nafsu soping ni leh mkn pasir bulan ni

    ReplyDelete
  2. harus terjah nie....tengah sale yer....huhuhu

    ReplyDelete
  3. cheqna tengok je belinya tidak hehehehehe

    ReplyDelete
  4. x sempat pi...kelas pack sem ni...

    ReplyDelete
  5. beli kat court nie satu je.. bunga dia terlalu besar.. x terlarat nak membayar. huhu..

    time raya la best pegi shopping kan..hehe

    ReplyDelete
  6. sale oh sale

    banyak betoi sale time raye cam nie

    :)

    ReplyDelete
  7. biase la tu kak...musim dah nak raye la kate kan..sane sini laa ade sales....siap sedia ar nak kirai duit.....yg penting kene pandai bajet....tak nak membazir....

    ReplyDelete
  8. Selalu mega sales akhir tahun tapi sekarang mana-mana pun macam dah mega sale!!...

    ReplyDelete
  9. salam ramadhan...tq singgah lovely kitchen....jom tgk kuih cara pula...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails