Followers

Wednesday, July 20, 2011

mana satu yg sedapppp...

Assalamualaikum...

Sihat-sihat ke semua kengkawan di sana sini... hehe ... saya sihat alhamdulillah... seminggu lagi kan kita semua nak berpuasa... dah ber sedia ke....dah abis ganti posa tu ke... moga dah selesai kan...
hari ni just nak wat n3 yang simple jer... memang pun selalu saya wat simple dimple n3 je...
2 menu di bawah ni mana satu sedapppp bagi korang??.... dah tak da kerja la saya ni... kuikui...

Spagerti ni buat petang semalam... dah abis pagi tadi buat sarapan....

ini meegi simple dimple minggu lepas punya..... hihi..

18 comments:

  1. dua² sedap.. bila rajin spaghetti paling sedap.. bila mood merundum megi segera lah yg paling sedap

    ReplyDelete
  2. megi tu kalau time demam sedapnya makan

    ReplyDelete
  3. duo2 pun sodap

    duo2 pun den suko

    ReplyDelete
  4. "dua2 pon sedap....sedap dlm keadaan yg berbeza..yg 1st tu sedap ms poket berisi,yg ke2 tu sedap ms poket agak2 dah nak kering,kuang3..."

    ReplyDelete
  5. Salam kenal.


    Kalau saya, megi pilihan hati. Spaghetti bila teringin aje.

    ReplyDelete
  6. maggi memang forever sedap. kalau tak selera makan mesti cari maggi. cik ina suka ruski

    ReplyDelete
  7. suke makan megi mee...
    kat rmh tu mmg sentiasa ade stok...

    ReplyDelete
  8. Wahhh.....dua2 sedapppp. Yum yum!

    ReplyDelete
  9. xske megi..pening terus! heheheh yang atas tu nampak selera :D

    ReplyDelete
  10. salam ziarah semula.
    Yang sedap bawah tu....mesti susah nak masak tu.....

    ReplyDelete
  11. adehh..lapaa niy..huhu..sedapnyee...

    ReplyDelete
  12. aduh ...megi tomyam ke tuh ...huhu




    excellence .

    ReplyDelete
  13. speghetti lar.tapi dua2 pon nak,haha

    ReplyDelete
  14. dua2 sedap n dua mmg sya suka...x blh nak pilih...:D

    ReplyDelete
  15. Maggi tetap di hati hihihi...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails