Followers

Wednesday, November 16, 2016

Lukisan Cantik...

Assalamualikum...


2 minggu lepas akak ada beli 2 buah lukisan tangan menggunakan cat air
 hasil tangan kawan akak ni...
memang kawan akak tu mempunyai bakat semula jadi...
lukisan2 yang pernah dia hasilkan menang pertandingan lukisan..
biasa jugak dipamerkan di pameran lukisan...
hasil lukisan2 tersebut sebagai pendapatan sampingan dan mengisi masa lapang serta minat yang mendalam pada hasil seni...

memang puas hati lah...
cantik sesangat...;)


 


Lukisan bunga-bungaan





 Lukisan suasana kampung..






 Good luck pada tuan empunya yang melukiskan lukisan ini Kak Nik Dahna bt Megat....;)



Note: Petang ni akak ada tournament Bowling anjuran kelab di tempat kerja akak... axtiviti hujung tahun 2016... jommm ber bowling kita...haha















6 comments:

  1. saya ni tak minat sangat dengan lukisan...tapi yang bunga tu cantik sangat la kak...

    ReplyDelete
  2. mmg cantik sgt hasil lukisan tu..
    terbaiklahh

    ReplyDelete
  3. Cerita lah lagi pasal penulis tu. Tunjuk lukisannya sekali. Manalah tau ada pembaca yg berkenan nak beli.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Memang cantik! Saya teringin nak melukis. Tapi selalunya kelaut lukisan saya. Huhu.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails