Followers

Sunday, November 6, 2016

kek besday anak2...

assalamualaikum



Long time no see...
rindu korang...
akak busy sejak 2 menjak ni... huhuuu...
blog akak ni pun x sempat nak jengah...
 nak update lagilah ke laut.... huhuu


ok hari ni akak panas kan jari2 jap....
lama sangat tak merayap jalan2 blog korang...
hari ni nak la terjah blog korang semua... 
jari2 pun dah kekok nak menaip... hahaaa

Meh la layan gambar kek besday girl Allyssa dan besday boy Arfan untuk cerita hari ni...
Besday anak dara dan anak teruna akak ni bulan October lepas...
mcm biasalah mama sempat tempah kek jer...
kek simple jer janji anak-anak hepi....




 



Allyssa 5/10..



Arfan 25/10..


Semoga anak2 mama dan abah membesar menjadi anak2 yg baik.. soleh dan solehah... aamiin




Note: mood cuti sekolah mulai terasa... best of luck pada anak2 yang menduduki exam spm...

7 comments:

  1. Betul-betul mama busy ye Allyssa sampai dah sebulan baru tunjuk kat auntie keknya. Irfan dah makin tinggi baru 9 tahun:)

    ReplyDelete
  2. Hehehe..Happy birthday Allyssa..cantik kek tu..

    ReplyDelete
  3. lama betul akak hilang, kadang bila bizi mmg tak dan nk jenguk blog nih kan kak...

    eppy bday bt dua anak akak, moga jd anak yg soleh n solehah

    ReplyDelete
  4. Kek2 yg sgt comel kak....

    Asalkan jgn pencen terus kak....

    ReplyDelete
  5. kek yg comey .... nampak sedap

    ReplyDelete
  6. cantikkkk sgt kek!
    msti ank2 suka

    ReplyDelete
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails