Followers

Monday, June 23, 2014

Cuaca Panas....

Assalamualaikum....

Sekarang ni cuaca tak menentu.... 
Cuaca Panas sesangat.... 
siang panas terik dan malam pulak terasa membahang.... 
tak tentu arah dibuatnya.... 
nak berekon jer setiap malam..... 
nak berkipas jer hari2.... huhuuu..... 
tambah2 lagi dah start puasa nanti......
Harap cuaca panas tak berlarutan lah yer....:(

Sedikit info dan nasihat kesihatan kepada orang ramai tentang Cuaca Panas dari Kementerian Kesihatan...moga jadi panduan buat kita semua...






10 comments:

  1. aah..panas sekrang ni huuu kering habis mulut tekak..kne banyak kan minum air

    ReplyDelete
  2. aah la kak..skang nie panas gile..keluar bilik nak wat susu qisya boeh terasa bahang panas..

    ReplyDelete
  3. memang semakin membahang..camno bulan puasa nanti..kesian kat anak2..
    kat port klang ni..panas tambah ngan jerebu..adehh..sakit kepala..

    ReplyDelete
  4. salam. hehehe dekat tempat sy di kk..cuaca masih ok kut..tak panas..tak sejuk...sederhana :))

    ReplyDelete
  5. Memang kena jaga kesihatan betul2 sekarang ni... yang penting bil letrik sure naik mendadak! hehe

    ReplyDelete
  6. musim elnino katenye kak yeak.... lieya ni dah due tiga malam tdo on ekon full blast....sampai ke pagi hah...abis lee bil letrik mencanak2 haahahahah...tapi takpe laa yg penting selesa....

    ReplyDelete
  7. Memang sekarang cuaca sangat panas... camner nak pose nanti.. kena banyak minum air kosong ni...

    ReplyDelete
  8. betul2,memang sekarang ni panas x kira siang ke malam..

    ReplyDelete
  9. Tapi itulah dijangkakan kata El-Nino ini akan berpanjangan sehingga akhir tahun.
    Harap anak-anak bertahan dan kuat di bulan Ramadhan ini.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails