Followers

Thursday, March 13, 2014

Pesanan dan Peringatan...



10 comments:

  1. Btol tu...sekali je buat silap, yang beratus2 kebaikan dibuat sebelum tu terus xde makna...

    ReplyDelete
  2. Nice Sharing. btw SM done follow sini, jemput singgah ke blog kalau sudi :)

    http://santanmanis.blogspot.com/2014/03/nostalgia-sangat-dengan-gula-gula-nie.html

    ReplyDelete
  3. sekali je kita wt kesalahan smpi bila2 org akan ingat.. lumrah hidupkan kak? :)

    ReplyDelete
  4. Apa pun kita jadikan kesalahan tu sebagai pengajaran... manusia tak sempurna.

    ReplyDelete
  5. nice quotes kak...moga jadi peringatan bersama...in sha Allah...

    ReplyDelete
  6. tq share..betultu bagai dikata...kena behati dalam setiap perbuatan yang kita ingin lakukan...

    ReplyDelete
  7. As salam.., sis

    betul kan..., kebaikkan yang berjuta cepat jer kita lupa. bila 1 je keburukan y kita kena dari org tu, terus jer judge org tu... :(

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails