Followers

Sunday, March 30, 2014

Nasi lemak Ikan Masin...

Asalamualaikum...

Selamat Hari Isnin semua... no moody2 ye... kasi happy2 ok.... hari mari kita mulakan dengan acara tayangan breakfast masing2 ye.... bekfast akak hari ni ialah nasi lemak ikan masin.....

tadaaaaaa...


comel takkkk.... sedap takkkk.... mesti la sedappp.... makcik2 buat pasti sedap....hehee... nasi lemak feveret akak ni... nasi lemak ni hanya bole beli di depan sekolah anak akak jer.... pagi2 cik abang akak hantar anak mesti akak suruh beli dalam 2 kali seminggu.... tak la setiap hari...hehe... boleh naik badan kalau makan hari2...hahaaa.... murah jer 70 sen sebungkus... tengok jer kecik macam tu... kalau dah runtuhkan nasi tu bayak jugak...bole kenyang sampai ke tengahari... silap2 sampai petang....macam tu le....

bukan sebungkus jer akak beli tapi 2...hahaaaa... dasar perut apa tah akak ni.... so malam ni kita diet ok....muahaahaaa....

 sebungkus sudah lenyap dalam perut...tinggal satu jer lagi....tunggu yer nasi lemak ikan masin....akak pasti mencari mu nanti....hihiiii

jom kita gi buat keja... jangan nanti berlemak sudah....:)

12 comments:

  1. Org yg menjual ni tak jenis sambil nak bersedekah Nomi sebab itu dia boleh jual murah aje. Tempat kakak confirm tak boleh jumpa yg harga sen-sen lagi dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak zakie... makcik tu baik sgt tau jenis x berkira sgt... ada gak nasi lemak ikan bils telur... jual murah juga...bole la untuk anak2 sekolah nak makan... :)

      Delete
  2. sedapnyee..comel2 mcm nie msti sdap..huhu

    ReplyDelete
  3. Sedapnyeee kakkk nasi lemak ikan masin..kalau yg pandai wat, ikan masin tuh ngam2 soi je rase die ngan nasi lemak tuh..ishhh terliur dh falsya nie..

    ReplyDelete
  4. Terliur pula tgok nasi ni... Dah la perut mmg tgh berkeroncong plak ni... Hehehe...
    Jap lagi nak pergi lunch...tp kat cni xde nasi bungkus yg macamni...
    Huhuhu....rindu masakan kampung.

    ReplyDelete
  5. Sekali tengok macam nasik berlauk ikan masin.. Jom naik singapore airlines.. :)

    ReplyDelete
  6. lama tak mkn nasi lemak gini...

    ReplyDelete
  7. sedapnya... masa kat kg dulu selalu makan nasik lemak ikan masin ni... rindunya!!!!

    ReplyDelete
  8. wow kak menariknye...dulu mase lieya pratktikal kat midf selalu gak beli nasi lemak ikan masin dpn bangunan tabung haji tuh....rindu plak nak makan hah...ntah ade lagi tak akak tu niaga...nasi lemak akak ni nampak menggiurkan.....mmg tak cukup kalo satu kak kene beli due heheheeheh..dont worry la akak mane ade gemok..maintain jek lieya tgk...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails