Followers

Thursday, July 5, 2012

gambar terkini akak buyong....haha gelak skettt...:)

Assalamualaikum....


Update gambaq terkini  akak buyong bersama-sama anak2...hehe...atas permintaan http://lieyalatif.blogspot.com/ yang cun melecun tu... cayang ko dik...muahhhh...
Sudah lama x update blog...almaklum ler penyakit malas dah melekat sejak menjak dah berbadan dua ni...
gambaq ni sabtu lepas lepak2 tepi pantai...hehe.... sekarang minggu ni dah masuk 27 minggu perut akak... alhamdulillah setakat ni baik2 jer... moga kekal ke waktu bersalin nanti...aminnn...:)


With Arfan the manjerrrrr.....:)

pakat peluk perut mama...haha....


With Adam the bulattttt...hehe

***Akak dah scan baby kemarin... tp belum puas lagi..nak scan minggu ke 30 pulak...insyallah...:)

18 comments:

  1. alahai comelnya makv buyung posing. bila la turn sy nak mengandung ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah dik tak lama lg turn lynn pulak...aminnn:)

      Delete
  2. suke tg org pregnant..comel je perut..;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...cekci tau org pegnen ni...:)

      Delete
  3. Dah 27 minggu masih tak nampak lagilah Nomie. Masih comel lagi. Kalau kakak dulu dah jelas tak boleh pakai macam yg nomie pakai tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak zakie... klu tgk ikut sisi dah buncit perut saya ni kak...hehe... kot baju belang2 mcm tu tak nampak sgt perut ni...seluar lak jeans org pegnen punya...tu pun beli yg saiz besar gabak...:)

      Delete
  4. dikk .. x nampak mcm org ngandung tau
    maintainn aje ekeke
    cuma nampak sikit berisi ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...bdn ada naik jugak... kan kena pantang mkn... kena kencing manis la...huhu...

      Delete
  5. tah kak nomi ni..x gemoook pun..
    maintain jek ;p
    aku budget gemokk sgt ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer ke x gemokkk akak ni shark...kuikui... dah mcm mak dugong jer...hehe..

      Delete
  6. menten je akak..x nampak sangat mcm pregnant hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer ker weeda... jap tgk 3 bulan lg...mahu kembang bdn akak ni...hehe

      Delete
  7. alah...alah...alah...tomey2nye akak aku sorang ni...seri preggy gitu....ni girl ni kak hihihihi.....amin...(berkat masin mulut lieyakan heheeheheh)

    kak, akak menten jek lieya tgk...mane ade bam2....slim jek lagi tu...konpem lepas bersalin leh kurus balik ni kak...auwww!!! tak payah susah2 nak diet gituuuu heheheheheh.....

    alahai kak...toucing tgk pic anak2 bujang akak pelut perut tu...mmg abang2 yg penyayang nie....tak sabar la tu nak adik hihihi....gap dieorg kan lame kak so mmg dah tak sabar latu nak adik kecik...sure rajin menolong akak nanti ni...amik pampers bb, buang pampers adik heheheh....siaplaaaa ari2 dok gomol adik heheheeheh.....

    yg penting akak mmg comey...auwww!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...yer la tu tomey akak ni lieya... rasa dah kembang jer hidung ni... dah ler kembang senantiasa... kuikui..
      insyaallah berkat doa lieya dpt baby gegirl...haha...

      Delete
  8. Kak Normi....rindu sama kamu. Dah besar perut n maintain jek.comey..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alin...rindu sama kamu jugak.... hehe...

      Delete
  9. semoga semuanya selamat...seronok tgk org berbadan dua ni...walaupun letih tp nampak manis ja...

    ReplyDelete
  10. Jeles tgk akak..27 minggu perut comel jek

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails