Followers

Monday, April 9, 2012

feeling DJ kejapppp...:)





hehe... tak de maknanya akak nak jadik DJ...  suara bak Farah Fauzana ok jugak.. boleh dalam mimipi jer kan...kahkah...gelak kat diri sendiri.... jadik DJ kat rumah untuk hubby dan anak2 pun sudah cukup...itupun dah tak larat nak dengar....hikhik...

(mood untuk update blog udah menurun...huhu....baca blog korang ada mood okey...:)
minggu depan kena gi klinik lg check darah... huhu...

11 comments:

  1. Bila lagi nak berangan nomie... sesekali ada chance berangan ok apa...

    ReplyDelete
  2. sekali sekala feeling jd dj apa salahnya kak..bukan kena bayar pun hehehe..apa pun salam kenal yer kak..saya singgah n follow sini..

    ReplyDelete
  3. keh keh keh..stylooo la kak.....comel lak tgk hah....DJ normie in the house yoowww!!! kekekekeekek.....

    ReplyDelete
  4. hehehehehe...feeling kak....comel hokey :)

    ReplyDelete
  5. muahhahaa..feeeeling retis hang kak..kemain..;p

    ReplyDelete
  6. ekekek cumel mak yong nie ;)

    ReplyDelete
  7. gaya dah ade...leh la tu jadi dj..hihihi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails