Followers

Monday, October 24, 2011

Selamat Hari Lahir Muhammad Arfan Harith...muahhhh

Assalamualaikum....

25/10/2011 hari ni besday Arfan Harith yang ke 4 tahun laaaa..... anak kecik akak ni lahir pada 25/10/2007 di hospital seberang jaya... lahir pukul 11.30 pagi .......Arfan ni manja ya amat....silap sket wat muka nak nangisss.... wat muka majukkkk..... hehe.... suka sangat main game dan main kete lawan..... suka sangat kete mainan.... anak manja mak pengasuhnyaaaa.... kalau akak marah sikit kat Arfan depan mak pengasuhnya tu... akak yang akan kena marah ngan maknya tu... siap cakap nape marah anak diaaaa.... memang manja sangat.....hehe...

semalam akak ada bagitau esoknya besday adik.... dengan selamber dia cakap "adik nak potong"....hehe... terkejut akak tau...ingatkan potong apa....rupa2 nyaaaa potong kek besdayyyy....kihkih..akak jer yang bayangkan potong yang lain...hehe... so semalam beli la kek besday yang ada keter sebijik atas kek tu..... suka sangat diaaaa....

SEMPENA HARI LAHIR MU MUHAMMAD ARFAN HARITH... MAMA, ABAH DAN ABANG ADAM UCAPKAN SELAMAT HARI LAHIR YANG KE 4 TAHUN.... KAMI SAYANG ADIK....SEMOGA ADIK SIHAT-SIHAT SELALU.... SEMOGA ADIK JADI ANAK YANG BAIK ..... SEMOGA ADIK DIMURAHKAN REZEKI.... SEMOGA ADIK DIPANJANGKAN UMUR....SEMOGA JADI ANAK SOLEH.... SEMOGA ADIK DILINDUNGI ALLAH....
AMINNN...
Besday boy dengan kek keternya...

kek ni kongsi 3 orang.... sempena besday hubby akak 17/10/2011 dan Adam yang nak sangat tulis namanya atas kek tu walaupun besday dia dah lepas bulan 5 hari tu... layan jer la...

kek ni belum di potong lagi.... malam ni baru ada acara potong memotong... hehe..

x sempat2 nak bergambar dulu ngan kek keternya....

20 comments:

  1. happy birthday arfan harith..semoga menjadi anak yg soleh, berjaya dunia dan akhirat.amin

    ReplyDelete
  2. atty's: terima kasih acik atty's...

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir arfan...semoga menjadi anak yg bijak, soleh dan sihat2 selalu....comel le kek dieeee...aunty nak cikit buleh tak?... he he he

    ReplyDelete
  4. gempaknyer kek dia

    hepi beday budak comel!

    ReplyDelete
  5. lieya, NM02, shibam jelitas: tenQ acik2 jelita semua...hehe

    ReplyDelete
  6. happy besday arfan~!! amboi sedap nye kek dia.. =)

    ReplyDelete
  7. shark, aina yazid: tenQ acikkk...

    ReplyDelete
  8. Happy Birthday...
    Moga jadi anak yang pintar dan menjadi kebanggaan orang tua...

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Lahir buat Muhammad Arfan Harith. Uncle doakan moga Arfan sihat, ceria dan Jadi orang yang pandai dan berguna. Take care K.

    ReplyDelete
  10. hepi besday arfan......nak sikit kek....heheheh

    ReplyDelete
  11. happy belated birthday arfan..semoga menjadi anak yg soleh dan berguna kpd ibubapamu..amin..

    ReplyDelete
  12. Happy Birthday ARFAN!!!
    moga menjadi anak yang soleh...

    ReplyDelete
  13. selamat hari lahir arfan...sedap la nama awak..

    be a gud boy okeh...

    ReplyDelete
  14. happy besday arfan, jadi budak baik ye , dengar cakap ayah dan ibu. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.

    ReplyDelete
  15. kem salam kat birthday boy k? semoga beliau membesar dgn sihat dan kuat! :)

    ReplyDelete
  16. selamat hari lahir buat muhd arfan .. semoga jadi anak yg soleh yaa nak ,
    dan cerdik pandai :)

    ReplyDelete
  17. happy birthday arfan....meriah sungguh kek dia

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails