Followers

Tuesday, April 19, 2011

mengawas exam..

Assalamualaikum...

2 minggu ni ada final exam di PSP.. kira dah abis semester la... kali ni saya kena jadi pengawas exam... hari ini baru start... tu pun last minit kena ganti staff yang kena bertukar Poli... apa pun sebab kena turut perintah maka kena la jugak mengawas... hehe.. tugas mudah jer.. pepagi edar kertas atas meja student, mengawas student kot2 ada yg meniru dan bagi kawan tiru dan akhir sekali collect kertas soalan n jawapan... habiss kerja...

Esok kalau ikut tu kena lagi mengawas.. tapi esok saya ambik cuti... minggu depan pulak la ada tugas mengawas lagi...

kongsi suasana exam pagi tadi... hehe..


Tekun sungguh student mnjawab soalan..


Muka pengawas yg dah bosan mengawas...hehe..

4 comments:

  1. haha.. pengawas nak gak interframe..

    ReplyDelete
  2. KN:bosan masa ni.. sempat curik snap bebudak ni tgh jawap exam... hehe..

    ReplyDelete
  3. sekarang mmg tgh musim exam kan....budak U pun ramai yg tgh study week nie...;)

    ReplyDelete
  4. skrg mmg tgh musim exam..kdg2 bosan juga kan. husband saya byk kali juga tangkap student meniru. dorang ni bijak simpan note dalam toilet

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails