Followers

Sunday, January 23, 2011

Xtvt di tepi pantai..

Salam...

Macam ni la kami sekali sekala kalau weekend (sabtu/ahad) jer mesti pergi lepak di tepi pantai... mana lagi kalau bukan pantai tepi highway Butterworth tu... anak2 saya klu sebut jer nak pegi pantai mesti nak ke situ... pantai nya ok.. bersih dan agak selesa klu anak2 nak main2... biasanya klu pegi mesti nak makan ala2 piknik kat situ... selalu mesti tapaw McD atau KFC sebab senang drive thru masa on the way ke sana.. satu jalan jer... so hari tu kami tapaw KFC jer... sampai jer tepi pantai tu tak sempat2 kami anak-beranak buka tikar dan bungkusan KFC terusss ngappp.... lepas acara makan berempat kami acara lepak dan main pasir serta baling batu dan kulit kerang kedalam laut.... hehehe... see the foto kami yerrr...



Masa ni tengah masuk lorong drive thru nak tapaw KFC..


Bekalan kami sekeluarga dah ready atas tikar...


Tadaa...KFC dah di buka dan sedia untuk dimakan... nyummyy...


Adam ngan mainan KFCnya... set kanak2 adalah wajib bagi ADam klu ke KFC...sbbnya nak kan mainan jer... tgk Adam dah gumuks kan.. hehehe..


Acara makan2 dah bermula...


Lepas makan dah kenyang terus ke tepi pantai main pasir dan baling2 kulit kerang ke laut...




Ramai orang yang datang lepak kat tepi pantai ni...

4 comments:

  1. beshnya lepak pantai sambil makan kepsi

    ReplyDelete
  2. bestnye kak...mkn kfc sambil ditiup angin pantai...syok wooooo.....piknik ngan family tersayang lak tu......syok2....tapi kalo lieya ni sure tak tenang sebab mia mija sebok nak main pasir jek heheheeheh

    ReplyDelete
  3. wow bestnya makan KFC layan di tepi pantai .. ermmm sure sejuk dgn angin sepoi2 bahasa ekekekek
    dah lama ieda x ke pantai :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails