Followers

Thursday, September 13, 2012

Gambar Raya 2012 akak sekeluarga...

Assalamualaikummm...

Pa kabor semua??... lamanyaaaaaa (kasi panjang sket sbb lama sgtkan) tak ke udara di alam maya... masih sihat lagi akak ni... cuma jalan jer x boleh lelaju sgt... mcm itik pulang petang dah gayanya.... rasa itik laju sket dari akak...hehe... malas sebenarnya nak update blog suam2 kuku akak ni... walau malas update baca blog korang semua tetap hari2 acara wajib bagi akak... syokkk baca kisah raya korang semua... akak pun tah macam mana gatai jugak tangan ni nak upload gambar raya akak sekeluarga yang tak seberapa ni.... lagi pun dah basi gambar tu dalam draf.... hehe.... raya pun dah nak abis 2 3 hari lagi... so akak amik kesempatan ni kasi gambar 2 3 keping buat kenangan dalam blog akakkk ni...:)


kami sekeluaga... arfan tak der mood bergambar masa ni...

berdua...:)

bertiga... dalam perut ada lagi...hihi

rasa mcm panten baru masa ni...hihik

satu2nyer gambar famili yang ada tuk raya 2012...nasib baik ada...


18 comments:

  1. cantik gak color nie...next year boleh ler saya try color nie pula.

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah dikk
    ada juga kan
    cantik tema
    warna belacan kan ..
    hurmmm ;) normi dah semakin sarat yee
    menunggu hari ye ..

    ReplyDelete
  3. kak, bila due date?tunggu2 jugak akak update blog tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 5/10 nnt akak dijangka bersalin... tp tak tahu la awal atau lewat...hehe..

      Delete
  4. Ada kerusi pengantin tu siapa yg jadi pengantin nomi. Or memang jadi kerusi di rumah ye.. Cantik:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakzakie...memang kerusi ni sedia ada kat umah mak...hehe...boleh buat ambik foto sekali sekala...haha

      Delete
  5. Replies
    1. lawa apa aihhh...iskisk...super domok tu...hihi

      Delete
  6. Selamat hari raya kak..
    sama warna tema kita tahun ni.. :)

    ReplyDelete
  7. tu le kak...lame tol menanti akak update tau...seb baik akak mak yong tu yg memahami tu ekekekeekek....

    comelnye perut akak...bulat2 hah...mcm girl ni kak ...amin...mane tau masin mulut lieya kan...eii tak sabar tau tgu baby akak keluar nie....

    ReplyDelete
    Replies
    1. malas tau nak update blog...memang alahan kot..kihkih
      insyaallah masin mulut manis ko lieya akak dpt gegirl nanti...hehe

      Delete
  8. kaler belacan..cantikk...berseri2 kak normi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu.. Alin...akak tak tahu lak ni kaler belacan...akak pakai belasah jer...
      nasib baik tak bau belacan di hari raya...kihkih

      Delete
  9. tema raya kita sama..

    bila due?

    ReplyDelete
  10. hehe.. ramai sama tema raya tahaun ni..

    akak 5/10 ni...:)

    ReplyDelete
  11. Hello! Educate your kids with our islamic learning tools... it's fun!

    Http://muslimkidsshop.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails