Followers

Monday, May 21, 2012

bercanda di tepian pantai...


Assalamualaikum...


selamat datang ke blog suam-suam kuku akak... haahaa...


Tajuk macam ler bercanda kat tepi pantai berbikini bagaikan... padahal bercanda cara lepak2 akak nak beranak jer... tu jer aktiviti mingguan kami...hehe... tak pegi lepak tepi pantai macam tak lengkap jer idop kami kalau weekend.... moga korang jangan bosan udah ler tengok blog akak asyik2 lepak tepi pantai jerrr.... haha... nak buat ganoo anak2 sukaaa akak ikut jer....kihkih


-Hari sabtu akak dan anak beranak memerap kat umah jer... masak2 gitu2 jer.... petang layan zzzzz jap... malam ke pasar pasar malam sekangkang kera dekat rumah akak jer.... layan pizza pasar malam... sedap jugak amik saiz besar sekali... kebetulan Adam request nak makan pizza... esok lak besday Adam so layan jugak la.... nasib baik sedappp sekelip mata ja licin....haha...



-Ahad pulak setengah harian kami lepak sampai bosan di rumah... petang baru hubby akak ajak kami keluar... macam biasa lepak2 tepi pantai... otw ke pantai singgah tapaw KFC sempena besday adam(20/5/2012)... kira makan sambil berpiknik tepi pantai ler kami...hehe... kek belum sempat tempah lg so makan la KFC dulu yer Adam... kek hari ni baru mama bawa balik yer....:)...



Kata nya lepak2 tepi pantai gitu... harap ler anak2 akak tu.... abis makan jer terus jer berlari2 di tepian pantai main pasir... ambik kayu conteng2 pasir... baling2 batu ke laut... mcm2 la depa tu buat....hehe... yang bercanda nyer akak jugak... abis kan makanan yang ada.... lepas tu baru bercanda di atas batu.... tak kuasa nak main pasir macam tu... tak larat dah...haha.... sambil2 bercanda tu akak pun snap2 la gambar anak2 dok main dari jauh jer.... hubby pun tak kuasa nak join sekali sebab kenyang...hehe









Main lah anak2 akak  tu sampai matahari pun dah nak hilang baru balik... :)


see gambar akak buyong terbaru yang sedang bercanda atas batu.... ekekkeeekkk...


*** weekend ni dan weekend minggu depan yahooo dapat balik kampung...haha...korang balik kampung tak????***...Selamat bercuti yer anak2....



 pantai singgah tapaw

15 comments:

  1. Besdei Adam 20/5/2013?? Tahun depan tuuuuu...

    Kakcik ada kampung, tapi tiada siapa hendak dijengah. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha... terlebih tahun sudah mamanya...:)

      Delete
  2. Hepi besday utk Adam,selamat blk kpg.

    ReplyDelete
  3. wah..cantinyer view sunset tu...

    ReplyDelete
  4. hepi besday utk adam.. ;) sedapnya makan KFC..tetiba t'ingin plak..heheee... alallaaa...comelnya mak buyung...pregnant kali ni lia blm penah ambik gmbo lg kak... kita sama la kak weekend ni lia baru gerak balik ke kampung smpi 9hb nnti....sajer nak balik lama2 sbb raya x dapat balik.... :D

    ReplyDelete
  5. memang bosan duk rumah aje kalau ari minggu nie
    kalau dpt bawa anak2 ke tepian pantai memang seronok ..
    melayan mereka jadilah kan ..

    cantik pic dik , sunset tuu cantik ..
    berseri2 mak yong nie ;)
    oh ya eppy bday buat adam ..

    ReplyDelete
  6. best aih melepak tep pantai..SAYA RINDU PENANG!!!!

    ReplyDelete
  7. hehehehehe..perut dah muncit....berseri2 akak mesti gugurl...

    ReplyDelete
  8. Comeynyeeee mak yong... Bulat perut akak... Berseri2 lak tu.... Bb gurl mudah-mudahannye ye kak....

    Kalo lieya umah dekat ngan pantai pun wajib jd port lepak ptg2 kak.... Tapau mcm2, bentang tikar mkn sambil bercanda.... Auwwww.... Hehehe

    Bestnye akak nak lik kg.... Leh mkn sedap2 .... Syok le bb dlm perut hihihi

    ReplyDelete
  9. best je tgk pantaiiiiii... dlu msa study selalu gak lepak pantai..tenang je rasa.. skrg takut laut plk..hihi

    ReplyDelete
  10. cantik gambar matahari hampir terbenam tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pizza pasar mlm pun sedap kan kak...saya pun suka...yg penting dia laaaagi murah...hehe...

      Delete
  11. Anak-anak jumpa air biasalah nomie... makanan dah jadi no. 2

    Ehh... tak besar pun perut nomie. Tapi muka berseri org kata anak perempuan hihi... jgn percaya tau.

    ReplyDelete
  12. mak yong oo mak yong...nape lame dah x update blog ni mak yong heheeeh....babab kang hihihi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails